Etsimme viestintäkonsulttia kasvajien kumppaniksi

Päivitys 15. elokuuta: hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille kiinnostuneille! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin, ja aloitamme haastattelut elokuun aikana.

***

Osaatko yhdistää strategisen ja päivittäisen viestinnän? Kiinnostaisiko sinua rakentaa viestintäkonsulttina suomalaisten ja kansainvälisten kasvuyritysten tunnettuutta? Luotatko tietoon eli oletko loppumattoman utelias, ja innostut esimerkiksi rakentamisen, teollisuuden, teknologian, kansainvälisen kaupan tai rahoituksen aiheista?

Etsimme joukkoomme viestinnän osaajaa, jolle kirjoittaminen on nautinto, itsenäinen työtapa itsestäänselvyys ja monipuoliset työtehtävät luovuuden moottori.

Keitä olemme?

Mailand on viestintätoimisto, jonka työ tukee johtamista, kasvattaa arvoa ja parantaa palvelua. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka menestyvät, uudistavat toimialaansa ja kehittävät yhteiskuntaa.

Autamme asiakkaitamme viestimään niin arjessa kuin poikkeustilanteissa ja tärkeissä muutoksissa. Ei mitään kevyttä humppaa siis, vaan vaativaa ja palkitsevaa työtä. Ja on inspiroivaa tehdä yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, joiden aiheet iskevät tarinankerronnan kipinää vuosi toisensa jälkeen.

Viestintä yhdistää monia tahoja – toimistot, asiakkaat, median, päättäjiä – ja yhteistyö vaatii samojen moraalisten, lakiin perustuvien ja yhteiskunnan arvojen jakamista. Se on Mailandin toiminnan perusta.

Emme epäröi heittäytyä vaikeisiinkaan tehtäviin, joilla on hyvät päämäärät. Laitamme kaikki likoon yrityksille ja johtajille, jotka haluavat luoda työpaikkoja, kasvattaa varallisuutta ja viedä innovaatioita markkinoille. Sellaisiin yrityksiin ja ihmisiin on helppo sitoutua ja se antaa arvoa työllemme.

Millaista työtä tarjoamme?

Vastuullisena viestintäkonsulttina suunnittelet ja toteutat asiakasyritysten viestintätoimenpiteitä sekä yksittäisissä projekteissa että monivuotisissa asiakkuuksissa. Pidät yhteyttä asiakkaaseen, selvität tarpeita ja tarjoat niihin ratkaisuja, mitä myyntityöksikin kutsutaan. Sovit toimenpiteistä ja hoidat jämäkästi sen, mikä on sovittu. Kannat vastuusi ja olet asiakkaan luottohenkilö viestintään ja PR:ään liittyvissä asioissa. Ymmärrät myös rahan päälle.

Viihdyt hyvin verkostossa, jossa työskentelet muiden mailandilaisten lisäksi visuaalisten suunnittelijoiden, video- ja valokuvaajien, digimarkkinoijien, verkkopalveluiden tuottajien ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Haastattelet, kirjoitat, tutkit, selvität ja teet johtopäätöksiä – viestintäkonsultilla on hyvät hoksottimet.

Kiertotalouden nostaminen rakennusalan ykkösaiheeksi, kolmen miljoonan euron rahoituskierroksen markkinointikampanjan toteuttaminen lääketeknologia-startupille, tytäryhtiöt saman brändin alle kokoavan verkkosivuston uudistaminen merkittävälle kansainväliselle konsernille – näiltä työsi lopputulokset saattavat näyttää. Teemme töitä eri kasvuvaiheissa oleville yrityksille, joten työt ja tehtävät vaihtelevat.

Miksi tulisit meille töihin?

Meillä pääset tekemään laaja-alaista yritysviestintää. Tarjolla on vastuuta ja vapautta. Työssä viihtymisen kokemus ja onnistumisen tunne syntyvät siitä, kun pääset jatkuvasti kehittämään itseäsi sekä hyödyntämään vahvuuksiasi. Yhteistä meille kaikille mailandilaisille on halu sitoutua asiakkaidemme menestyksen pitkäjänteiseen rakentamiseen. Yksittäinen kampanja voi saavuttaa viikossa tuhansia silmäpareja, mutta tuloksellinen brändin rakentaminen voi viedä vuosikymmenen. Olemme siihen valmiita ja sitä on tehty.

Olemme inhimillinen työpaikka. Tuemme sinua pitämään huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Myönteisessä ilmapiirissä näkee kirkkaasti ja tekee oivalluksia.

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta esimerkiksi viestintä-, markkinointi- tai media-alalta.
  • Yli viiden vuoden kokemusta viestinnän tai markkinoinnin tehtävistä toimistossa tai inhouse-roolissa.
  • Kykyä ymmärtää asiakkaiden tavoitteita ja tehdä niiden perusteella korkeatasoista B2B-viestintää.
  • Oikeaa asennetta. Päivittäin tulee vastaan jotain mitä emme ole ennen tehneet. Emme hämmenny, vaan ratkaisemme.
  • Työyhteisömme rikastamista edelleen tuomalla mukanasi osaamisesi ja tuoreen näkökulman.

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja siitä mikä sai sinut innostumaan tästä tehtävästä. Lähetä itsesi näköinen yhteydenotto palkkatoiveineen Duunitorin kautta viimeistään 14.8.2022. Toivomme valitun henkilön voivan aloittaa syys-lokakuun aikana.

Tartu kynään mieluummin heti, sillä kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja Mailandista työpaikkana voit kysyä Maarit Saarelta p. 050 550 75 99.