Mailand

Mailand syntyi 11.5.2006 Aalto Executive Educationin strategialuennolla: strategista viestintää btob-yrityksille ja asiantuntijaorganisaatioille. Siinä se on.

Me olemme Mailand

Mailand on viestintätoimisto, jonka työ tukee johtamista, kasvattaa arvoa ja parantaa palvelua. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka menestyvät, uudistavat toimialaansa ja kehittävät yhteiskuntaa.

Viestintä yhdistää monia tahoja – toimistot, asiakkaat, median, päättäjiä – ja yhteistyö vaatii samojen moraalisten, lakiin perustuvien ja yhteiskunnan arvojen jakamista. Se on Mailandin toiminnan perusta.

Emme epäröi heittäytyä vaikeisiinkaan tehtäviin, joilla on hyvät päämäärät. Laitamme kaikki likoon yrityksille ja johtajille, jotka haluavat luoda työpaikkoja, kasvattaa varallisuutta ja viedä innovaatioita markkinoille. Sellaisiin yrityksiin ja ihmisiin on helppo sitoutua ja se antaa arvoa työllemme.

(Lisäksi voisimme siteerata Mato Valtosta sen verran, että emme tee töitä kusipäille.)

Asiantuntijamme

Alpo Räinä
Managing Partner, Senior Consultant

alpo.raina@mailand.fi
040 5670212

Alpo vastaa Mailandin toiminnasta ja työskentelee asiakkuusjohtajana ja suunnittelijana. Hänellä on runsaasti kokemusta erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja teknologia-innovaatioiden viestinnästä Suomessa ja kansainvälisesti. Vapaa-aikanaan Alpo lukee, liikkuu ja seuraa maailman mediaa.

Mailandin tehtävien lisäksi Alpo toimii Suomen viestintätoimistojen (osa Marketing Finlandia) puheenjohtajana sekä ICCO:n (International Communications Consultancies Organisation) hallituksen jäsenenä.

Maarit Saari
Senior Consultant, Partner

maarit.saari@mailand.fi
050 5507599

Maarit on parhaimmillaan vaativissa viestinnän kehitystehtävissä, jotka edellyttävät terävää kynää, liiketoimintaymmärrystä ja ihmisten saamista puhaltamaan yhteen hiileen. Hänen vastuullaan on asiakkaita pörssiyrityksistä start-upeihin mm. rakentamisen, teknologian ja rahoituksen aloilla.

Töiden ohessa Maarit opiskelee palveluiden ja liiketoiminnan muotoilua Laurea-ammattikorkeakoulussa. Onpa työn alla sitten uusi viestintäkonsepti, palvelu tai liiketoimintamalli, kaiken keskiössä on asiakas.

Outi Arola
Senior Consultant

outi.arola@mailand.fi
040 5445784

Outille viestintä on keino saavuttaa organisaation toiminnalle asetetut tavoitteet. Hänellä on vahva kokemus monikanavaisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä asiakkaan puolelta metalliteollisuudesta, logistiikasta ja ajoneuvoalalta. Mailandissa ovat tutuiksi tulleet mm. rakentamisen, kiinteistö- ja sote-alan toimintaympäristöt. Strategian uudistaminen, muutoksien läpivienti ja poikkeustilanteiden hoito ovat Outin vahvuuksien ytimessä.

Töiden ulkopuolella hänet löytää kuntosalilta tai taidemuseosta. Tai jostain ihan muualta.

Anni Turpeinen
Communications Consultant

anni.turpeinen@mailand.fi
050 5541543

Kirjoittamista rakastava Anni on yhdistelmä tiedettä ja viestintää. Hän toimi pitkään lääketeollisuudessa sekä kemistinä että sisällöntuottajana, joten tutkijan napakalla otteella hän osaa kirkastaa vaikeatkin aiheet selkeiksi teksteiksi ja kokonaisuuksiksi. Vuosien varrella hän on kahminut mukaansa liiketoimintaymmärrystä sekä organisaatio- ja innovaatioviestinnän kokemusta. Mailandissa Anni tukee asiakkaita muun muassa sisäisen viestinnän saloissa, tunnettuuden kasvattamisessa sekä toimii puolet työajastaan vuokrattuna viestintäpäällikkönä.

Annin vapaa-ajan varastavat lapset ja hevoset. Ja kirjoittaminen.

Meille töihin?

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteella alpo.raina@mailand.fi

Työ viestintätoimistossa edellyttää hyvää yleissivistystä, markkinatalousmyönteistä näkemystä talouden ja elinkeinoelämän toiminnasta, jatkuvaa oppimishalua, sopivaa koulutusta (esimerkiksi FM, KTM, VTM, DI tai medianomi), sopivaa määrää luovuutta ja särmää. Taistelunhaluakin tarvitaan ja ahkeruutta.

Jos tuon varoitustekstin jälkeen olet kiinnostunut, kerromme, että pääset työskentelemään älykkäiden ja osaavien asiakkaiden ja kollegojen kanssa. Ammatillista kehitystäsi tuetaan. Kansainvälisiä kontakteja on tarjolla ja juhlan hetkellä lasikin nostetaan.