Mailand

Mailand syntyi 11.5.2006 Aalto Executive Educationin strategialuennolla: strategista viestintää btob-yrityksille ja asiantuntijaorganisaatioille. Siinä se on.

Me olemme Mailand

Mailand on viestintätoimisto, jonka työ tukee johtamista, kasvattaa arvoa ja parantaa palvelua. Asiakkaamme ovat yrityksiä ja yhteisöjä, jotka menestyvät, uudistavat toimialaansa ja kehittävät yhteiskuntaa.

Viestintä yhdistää monia tahoja – toimistot, asiakkaat, median, päättäjiä – ja yhteistyö vaatii samojen moraalisten, lakiin perustuvien ja yhteiskunnan arvojen jakamista. Se on Mailandin toiminnan perusta.

Emme epäröi heittäytyä vaikeisiinkaan tehtäviin, joilla on hyvät päämäärät. Laitamme kaikki likoon yrityksille ja johtajille, jotka haluavat luoda työpaikkoja, kasvattaa varallisuutta ja viedä innovaatioita markkinoille. Sellaisiin yrityksiin ja ihmisiin on helppo sitoutua ja se antaa arvoa työllemme.

(Lisäksi voisimme siteerata Mato Valtosta sen verran, että emme tee töitä kusipäille.)

Asiantuntijamme

Alpo Räinä
Managing Partner, Senior Consultant

alpo.raina@mailand.fi
040 5670212

Alpo vastaa Mailandin toiminnasta ja työskentelee asiakkuusjohtajana ja suunnittelijana. Hänellä on runsaasti kokemusta erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja teknologia-innovaatioiden viestinnästä Suomessa ja kansainvälisesti. Vapaa-aikanaan Alpo lukee, liikkuu ja seuraa maailman mediaa.

Mailandin tehtävien lisäksi Alpo toimii Suomen viestintätoimistojen (osa Marketing Finlandia) hallituksen jäsenenä.

Maarit Saari
Senior Consultant, Partner

maarit.saari@mailand.fi
050 5507599

Maarit on parhaimmillaan vaativissa viestinnän kehitystehtävissä, jotka edellyttävät terävää kynää, liiketoimintaymmärrystä ja ihmisten saamista puhaltamaan yhteen hiileen. Hänen vastuullaan on asiakkaita pörssiyrityksistä start-upeihin mm. rakentamisen, teknologian ja rahoituksen aloilla.

Töiden ohessa Maarit opiskelee palveluiden ja liiketoiminnan muotoilua Laurea-ammattikorkeakoulussa. Onpa työn alla sitten uusi viestintäkonsepti, palvelu tai liiketoimintamalli, kaiken keskiössä on asiakas.

Outi Arola

Outi Arola
Senior Consultant

outi.arola@mailand.fi
040 5445784

Outille viestintä on keino saavuttaa organisaation toiminnalle asetetut tavoitteet. Hänellä on vahva kokemus monikanavaisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä asiakkaan puolelta metalliteollisuudesta, logistiikasta ja ajoneuvoalalta. Mailandissa ovat tutuiksi tulleet mm. rakentamisen, kiinteistö- ja sote-alan toimintaympäristöt. Strategian uudistaminen, muutoksien läpivienti ja poikkeustilanteiden hoito ovat Outin vahvuuksien ytimessä.

Töiden ulkopuolella hänet löytää kuntosalilta tai taidemuseosta. Tai jostain ihan muualta.

Larissa Rima, Mailand

Larissa Rima
Senior Consultant

larissa.rima@mailand.fi
0400 581521

Larissa on idearikas viestinnän ja markkinoinnin strateginen suunnittelija, luovien konseptien kehittäjä ja sisältöjen tuottaja. Hän tavoittelee viestinnällä johdonmukaista, mieleenpainuvaa ja tunnistettavaa kokemusta brändin parissa. Larissan uralle on mahtunut asiakkuuksia rakentamisesta IT-palveluihin ja teollisuudesta kulttuuriin.

Vapaa-aikanaan Larissa viihtyy ulkoilun, joogan, jamaikalaisen katutanssin ja kuorolaulun parissa. Kun jäät lähtevät, hän suuntaa lossimatkojen taakse saaristoon.

Helena Karvosenoja

Helena Karvosenoja
Consultant, Digital Communications

helena.karvosenoja@mailand.fi
044 3342569

Tehopakkaus Helena liittyi Mailandin tiimiin alkuvuodesta 2022. Digitaalisen viestinnän opintojaan viimeistelevän Helenan sisällä istuu pieni insinööri ja hän on mainio sekoitus visuaalisuutta, luovuutta ja teknistä sukkeluutta. Helenan vahvuutena on palava intohimo tietotekniikkaan, joka antaa parhaan mahdollisen perustan hyödyntää eri digialustoja viestintään. Mailandissa hän ratkoo monikanavaisuuden haasteita useissa erilaisissa asiakasprojekteissa.

Helenan vapaa-aika kuluu pitkälti tanssiharrastuksen sekä kulttuuritapahtumien organisoinnin parissa.

Roope Tukia
Consultant, Public Affairs

roope.tukia@mailand.fi
045 1354314

Roope liittyi Mailandin riveihin elokuussa 2022, ja osallistuu vaikuttajaviestinnän projekteihin asiantuntijana. Roopella on kattava näkemys poliittisesta päätöksenteosta ja vaikuttamisesta, joka on syntynyt vuosien mittaan poliittisen päätöksenteon verkostoissa ja monipuolisissa vaikuttamishankkeissa eri puolilla maata. Vahvuutena hänellä on luova verkostoajattelu, syvällinen ihmisymmärrys ja ratkaisukeskeisyys, jotka takaavat asiakkaiden tavoitteiden toteutumisen.

Vapaa-ajalla Roopen löytyy pallopelien parista tai sohvalta koiravauva kainalossa kansainvälisen politiikan opintoja viimeistellen.

Timo Mansikka-aho

Timo Mansikka-aho
Senior Consultant

timo.mansikka-aho@mailand.fi
040 5008902

Timo yhdistää taitavasti luovaa ajattelua, strategista lähestymistapaa ja kykyä ymmärtää asiakkaan tavoitteita. Hän suunnittelee tarttuvia viestintäkonsepteja ja toteuttaa ne erottuvalla ja ytimekkäällä tavalla. Repertuaari on laaja – blogikirjoituksista, artikkeleista ja verkkosivustoista videokäsikirjoituksiin, podcasteihin ja muuhun sisältöön.

Kirjoittaminen on ajattelemista. Siksi Timo uskookin, että merkittävin osa kaikesta sisällöstä syntyy näppäimistön ulkopuolella. Hän pitää työpajoista ja liiketoimintaa luotaavista keskusteluista. Viestinnän tehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa, ja sen saavuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla on välttämätöntä hahmottaa ensin kokonaiskuva.

Meille töihin?

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteella alpo.raina@mailand.fi

Työ viestintätoimistossa edellyttää hyvää yleissivistystä, markkinatalousmyönteistä näkemystä talouden ja elinkeinoelämän toiminnasta, jatkuvaa oppimishalua, sopivaa koulutusta (esimerkiksi FM, KTM, VTM, DI tai medianomi), sopivaa määrää luovuutta ja särmää. Taistelunhaluakin tarvitaan ja ahkeruutta.

Jos tuon varoitustekstin jälkeen olet kiinnostunut, kerromme, että pääset työskentelemään älykkäiden ja osaavien asiakkaiden ja kollegojen kanssa. Ammatillista kehitystäsi tuetaan. Kansainvälisiä kontakteja on tarjolla ja juhlan hetkellä lasikin nostetaan.