Palvelut

Teemme viestintää, joka tukee johtamista, kasvattaa arvoa ja parantaa palvelua.

Viestinnän suunnittelu + konsultointi

Palvelut:
Viestintästrategiat
Sisäinen viestintä
Kriisiviestintä
Mediasuhteet

Viestinnän suunnittelu ja konsultointi kattaa kaikki viestinnän tarpeet ja kaikki organisaation tasot. Viestintästrategioilla ja -suunnitelmilla luomme perustan johdonmukaiselle tekemiselle, mutta varautuminen poikkeustilanteisiin, kriiseihin tai strategisiin hankkeisiin, kuten yrityskauppoihin, on aivan yhtä välttämätöntä. Päivitämme suunnitelmien näkymää eteenpäin säännöllisesti, tavoitteita ja tuloksia seuraten.

Brändin tunnettuutta, yrityksen profiilia tai organisaation työnantajamielikuvaa vahvistamme mediaviestinnällä ja muulla suunnitelmallisella julkisella esiintymisellä. Henkilöbrändien vahvistaminen ja yrityksen puhemiesten tukeminen on tärkeä osa konsultointiamme.

Lue lisää

Viestintä + markkinointi

Palvelut:
Yritysviestintä
Sisältömarkkinointi
Sosiaalinen media
Viestintäpäällikkö palveluna

Viestintä ja markkinointi ovat usein saman päättäjän pöydällä. Siksi mekin pidämme niitä vähintään serkkuina keskenään. Viestintä perustuu aina faktoihin, ja markkinoinninkin pitää olla aina totta. Tyylilajit vaihtelevat kohderyhmien ja medioiden mukaan. Sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media kuuluvat viestintään.

Yritysviestinnässä tarjoamme ratkaisut viestinnän organisointiin sekä suunnitteluun ja toteuttamiseen asiakkaan kumppanina. Kysy meiltä suunnitelmaa oman, ostetun ja ansaitun median parhaaseen hyödyntämiseen. Tai hanki meiltä viestintäpäällikkö tai viestinnästä vastaava ammattilainen täydentämään tiimiäsi. Kokenut osaaja vastaa viestinnän tekemisestä ja kehittämisestä tehokkaasti.

Lue lisää

Sisällöt + visuaalisuus

Palvelut:
Sisältösuunnittelu
Kirjoittaminen ja sisältöjen sparraus
Tiedotteet, artikkelit ja laajat sisällöt
Infografiikka, valokuvaus ja videot

Viestintä on sisältöjen määrittämistä ja jakamista. Määrittäminen perustuu tavoitteisiisi ja jakaminen kanaviin, joilla tavoitamme oikeat yleisöt. Sisältösuunnittelussa teemme ne valinnat, joilla sisältöjen kirjoittamista ja visualisointia johdetaan.

Ideoita on, mutta ei riittävästi aikaa kirjoittaa ne auki. Kuulostaako tutulta? Samaan aikaan tajuntaan tunkee tietoisuus, että kanavia on paljon ja niihin tarvitaan uutta, tavoitteellista ja kiinnostavaa sisältö. Kirjoittaminen on viestintäkonsultin keskeinen avu ja tehtävä, joten me autamme niin toimareita kuin kaikkia muitakin saamaan äänensä kuuluviin. Infografiikka, valokuva ja video täydentävät uutista tai markkinointiviestiä.

Lue lisää

Workshopit + koulutukset

Palvelut:
Ydinviestit ja tavoitteet
Viestinnän teemat ja aiheet
100 ideaa
Mediakoulutus ja -esiintyminen

Viestintätoimiston työstä iso osa tehdään lähellä asiakasta. Ellei peräti samassa huoneessa. Workshopit, työpajat ja ideariihet kuuluvat siihen olennaisesti. Yhteisvoimin saadaan parhaat ajatukset esille, arvioitavaksi ja käyttöön. Työpaja on myös hyvä tapa kirkastaa omia tavoitteita.

Ideat eivät tule turkin hihasta tai taksin takapenkiltä. Ne kysellään pihalle, analysoidaan, läpivalaistaan ja teroitetaan. Niiden pitää vedota yleisöönsä, tarjota uutta tietoa ja näkökulmaa. Vaikka joskus tuntuu, että maailmassa kaikki on sanottu, niin ei ole. Joka päivä halutaan kuulla uusia teräviä ajatuksia. Ja uusia, raikkaita puhujia, kirjoittajia ja ääniä.

Lue lisää