Haemme viestinnän tekijää digipainotuksella

Hakuaika on päättynyt 13.2.

Tämä voi olla ensimmäinen paikkasi viestintäammattilaisena tosimielessä. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralle kaartanut viestinnän, markkinoinnin tai media-alan korkeakouluopiskelija. Toivomme, että sinulle on kertynyt opinnoissa ja aikaisemmissa työtehtävissäsi näyttöä taidoistasi. Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä digiviestinnän ja -markkinoinnin ammattilaiseksi.

Mailand on viestintätoimisto, joka on erikoistunut B2B-asiantuntijaviestintään. Teemme töitä yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotka toimivat mm. rakentamisen, teollisuuden, teknologian, kaupan, rahoituksen ja lääketeollisuuden toimialoilla. Autamme asiakkaitamme viestimään niin arjessa kuin poikkeustilanteissa ja tärkeissä muutoksissa. Ei mitään kevyttä humppaa siis, vaan vaativaa ja palkitsevaa työtä toimialaansa haastavien pk-yritysten, uudistuvien pörssifirmojen ja kovilla kasvutavoitteilla ladattujen startupien kanssa.

Digitaalisen viestinnän tekijänä tuet asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua tuottamalla brändin mukaisia sisältöjä eri kanaviin, ylläpitämällä heidän myynnin ja markkinoinnin työkalujansa sekä tukemalla meitä muita mailandilaisia projekteissamme. Joukossamme opit yritysviestinnästä nopeasti lisää ja laaja-alaisesti.

Työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa seuraavia asiakkaidemme toimeksiantoja:

• Sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja kehittäminen
• Monipuolinen sisällöntuotanto ja kuvankäsittely
• Uutiskirjeiden suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen
• Projektitehtävät, sisällöntuotanto ja sisältöjen vieminen paikoilleen verkkosivuprojekteissa
• Viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden onnistumisen analysointi ja raportointi
• Viestinnän tutkimusprojekteissa avustaminen
• Osallistuminen viestinnän suunnitteluun

Pääset työskentelemään mm. WordPressin, Googlen, Facebookin, LinkedInin, Instagramin ja erilaisten sähköpostimarkkinoinnin työkalujen kanssa. Teet työtä osaavien kollegoiden ja älykkäiden asiakkaiden kanssa. Työskentelemme paljon etänä ja asiakkaiden luona, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen. Kansainvälisiä kontakteja on tarjolla ja juhlan hetkellä lasikin nostetaan.

Työ viestintätoimistossa edellyttää:

• Jatkuvaa oppimishalua ja kiinnostusta eri toimialoista ja elinkeinoelämän toiminnasta yleensä (yritysten toiminnan ymmärtäminen ja myyntikokemus ovat plussaa).
• Itseohjautuvaa työotetta, tarkkuutta ja kykyä pitää muuttuvissa tilanteissa langat käsissäsi.
• Sopivaa koulutusta, olet opiskellut esimerkiksi markkinointia, viestintää tai muuta soveltuvaa alaa korkeakoulussa.
• Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen avaa ovet kansainvälisiin projekteihimme (ja ruotsi on vahva plussa).

Unohtamatta sopivaa määrää luovuutta ja särmää. Taistelunhaluakin tarvitaan ja ahkeruutta. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin halua oppia, kokeilla ja soveltaa.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.2. mennessä osoitteeseen maarit.saari@mailand.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Käytämme rekrytointiprosessissa Teams-haastattelua.

Lisätiedot

Annamme tehtävästä mielellämme lisätietoja. Voit olla yhteydessä 3.2. tai 10.2. klo 14–16 vanhempaan viestintäkonsulttiin Maarit Saareen, puh. 050 550 7599.