Viestintäpäällikkö palveluna tuo lisäaivot tarpeeseen

Tarve viestinnän tilapäisille lisäaivoille ja -käsille tulee väistämättä esiin, kun tilanteet ja projektit elävät ja ennakoitavuus on haastavaa.

Viestintäpäällikkö palveluna tuo viestintääsi joustavuutta, tehokkuutta ja tuloksellisuutta ketteryytensä ansiosta. Se on kokemuksemme mukaan paras ratkaisu silloin, kun tilapäisen viestintäammattilaisen rekrytointi olisi hidasta, vaikeaa tai kallista.

Millaiseen tarpeeseen?

Oli tarve sitten asiakasviestintää kirkastavalle teräväkynäiselle kirjoittajalle, muutostilanteen haltuun ottavalle viestinnän strategistille tai pörssiviestinnän kiemurat tuntevalle asiantuntijalle, Mailandista saat ammattilaisen käyttöösi tarvitsemallesi ajanjaksolle. Toimintamallimme sopii erinomaisesti myös vanhempainvapaiden, sairauslomien ja kausittaisten ruuhkahuippujen työmäärän tasaamiseen.

Miten toimimme?

Konsulttimme hyppää mukaan viestintätiimiinne nopealla aikataululla. Sopimuskausi voi olla mitä vain kuukauden ja vuoden väliltä ja sopimukseen kuuluu luonnollisesti täysi luottamuksellisuus. Olennainen osa toimintamalliamme on työskentely fyysisesti asiakasyrityksen tiloissa. Olemme läsnä tarpeesi mukaan esimerkiksi parina päivänä viikossa. Joissain tapauksissa paras ratkaisu voi olla työskentely täysipäiväisesti asiakkaan luona koko sopimuskauden ajan. Kustannukset määräytyvät asiakkaan luona tehtyjen työpäivien määrän ja työn vaativuuden mukaan.

Esimerkki 1: Suuren yrityksen X yksi viestintäpäällikkö on jäämässä äitiyslomalle ja kustannuspaineista johtuen yritys ei haluaisi rekrytoida tilalle kokopäiväistä sijaista. Mailandin konsultti tulee apuun ja ottaa vastuulleen viestintäpäällikön tärkeimmän ja näkyvimmän projektin: sidosryhmäjulkaisun kuukausittaisen tuotannon. Konsultti työskentelee asiakkaan luona päivän viikossa.

Esimerkki 2: Yritys Y kaavailee vuoden sisällä listautumista pörssin First North -listalle. Tarve olisi hyvissä ajoin lisätä viestinnän kierroksia panostamalla tunnettuuden rakentamiseen ja kasvua tukevaan säännölliseen viestintään. Yksihenkisellä viestintätiimillä on jo valmiiksi kädet täynnä ja resurssit tiukassa. Mailandin konsultti on läsnä neljänä päivänä viikossa puolen vuoden ajan ennen suunniteltua listautumisajankohtaa, ja ottaa vastuulleen listautumiseen tähtäävän viestinnän suunnittelun ja toteutuksen sekä yrityksen puhemiesten viestintä- ja esiintymistaitojen sparrauksen.

Mitä seuraavaksi?

Mikäli viestintäpäällikkö-palvelumme sopisi teille, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää. Tutustu tästä, miten Mailandin viestintäkonsultti muuntuu Teknisen Kaupan Liiton viestintäpäälliköksi.

Kulkulupa kaulaan, tunnarit järjestelmiin ja menoksi.