Sisällöt + visuaalisuus

Palvelut:
Sisältömarkkinointi
Sisältösuunnittelu
Kirjoittaminen ja sisältöjen sparraus
Tiedotteet, artikkelit ja laajemmat sisällöt
Infografiikka, valokuvaus ja videot

Sisältömarkkinointi

Kun haluat kohdentaa viestisi tarkemmin eri asiakasryhmille, sisältömarkkinointi on tehokas keino. Määrittelemme asiakassegmentit ja suunnittelemme sisältöstrategian, jolla niitä palvellaan. Tavoitteena on löytää lisää kiinnostuneita, hankkia lisää kontakteja ja tarjota heille parempaa palvelua.

Sisältösuunnittelu

Asiakastarina tai lehdistötiedote on aivan eri juttu kuin toimitusjohtajan puhe firman 50-vuotisjuhlassa. Kirjoittaminen on lahjakkuutta, ja hyvä kirjoittaja hallitsee erilaisia tyylejä ja formaatteja. Joskus välttämätöntä on ladata kaikki oivaltavaan otsikkoon, toisinaan tarvitaan neljän sivun white paper, jolla vakuutetaan huippuasiantuntijat.

Kirjoittaminen ja sisältöjen sparraus

Kirjoittaminen vie aikaa. Varsinkin se viimeinen silaus, jolla hyvästä tekstistä tulee loistava tarina. Jotta ajatuksesi saavat ansaitsemansa muodon. Laatusisällössä sekä viestin että tyylin pitää olla viimeisen päälle kohdallaan. Näissä me voimme auttaa.

Tiedotteet, artikkelit ja laajemmat sisällöt

Sisältöjen tuottaminen vaatii taitoa. Ratkaisevaa ei ole määrä vaan tyylin hallinta. Mikä muoto ja välinen missäkin tilanteessa? Onko teksti faktalähtöistä ja napakkaa, vai poleemisempaa, viihdyttävää, markkinoinnillisempaa? Onko pääasia heti alussa, otsikossa ja ingressissä, vai paljastuuko se tarinan myötä? Miten kerrot lähteesi? Autamme sinua valitsemaan oikean tyylin.

Infografiikka, valokuvaus ja videot

Monikanavainen viestintä sisältää aina visuaalista materiaalia – grafiikkaa, valokuvia, videoita,… Mailandin kuvaajaverkosto kattaa koko Suomen ja yhteistyötoimistojemme avulla kaikki suomalaisten olennaiset vientimaat. Käytämme parhaita paikallisia ammattilaisia paitsi toiminnan sujuvuuden takia, myös matkakulujen säästämiseksi.