Viestintä + markkinointi

Palvelut:
Yritysviestintä
Vuokraviestintäpäällikkö
Mediasuhteet
Sisältömarkkinointi
Sosiaalinen media
Brändiuudistukset

Yritysviestintä

Keskitymme btob-yritysten viestintään, sen lainalaisuuksiin ja luovuuden mahdollisuuksiin. Uskallamme suositella sinulle toimivinta kanavaratkaisua asiakkaidesi ja kohderyhmiesi mukaan. Tarjoamme myös käyttöösi omat verkostomme – tunnemme laajasti toimialoja, päättäjiä ja verkostoja, joista voi olla sinulle hyötyä.

Vuokraviestintäpäällikkö

Mailandin konsultit toimivat useiden asiakkaidemme osa-aikaisina viestinnän vastuuhenkilöinä. Tittelin voit päättää itse, mutta he toimivat organisaatiosi vakioammattilaisina, ja vapauttavat teille aikaa muihin tehtäviin. Vuokraviestintäpäällikkö uudistaa viestinnän tekemisen, päivittää sisällöt ja tukee johtoa viestinnässä.

Tulemme myös apuun, kun organisaatiosi viestinnän avainhenkilö siirtyy uusiin haasteisiin ja uuden rekrytointi vie oman aikansa. Teemme ulkoisen ja/tai sisäisen viestinnän tehtäviä ylimenokauden ajan ja varmistamme, että kaikki hoituu, kunnes paikka on taas täytetty. Edellä mainittuja sijaisuuksia olemme tehneet muun muassa Tikkurila Oyj:ssä ja Lassila & Tikanojalla.

Mediasuhteet

Milloin viimeksi selvitit yrityksesi tai brändisi tunnettuuden mediassa? Tunnetaanko teidät oikeista asioista? Saatteko näkemysenne läpi? Hyvä medianäkyvyys on tärkeä osa menestyvän brändin toimintaa, ja Mailand auttaa tuloksellisen yhteistyön rakentamisessa median kanssa.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi perustuu kohderyhmien tutkimiseen ja tuntemiseen. Lahjakkaat kirjoittajat tekevät pahaa jälkeä sen jälkeen, kun tiedetään minkä sortin ihmisille puhutaan ja mitä he haluavat teiltä kuulla.

Sosiaalinen media

Mailand vastaa useiden asiakkaidensa sosiaalisen median sisällöistä ja päivityksistä – tarkkaan sovitun suunnitelman mukaisesti. Kun sinun on priorisoitava aikasi avaintehtäviisi. Yhdistämme somen osaksi yrityksesi tai henkilöbrändisi viestintää.

Brändiuudistukset

Mailand toteuttaa brändiuudistuksia asiakkailleen. Työ perustuu strategiseen määrittelyyn brändin ja identiteetin kulmakivistä sekä kansainvälisen tason luovaan suunnitteluun. Kumppanitiimiimme kuuluu kansainvälisen tason designereita ja graafikkoja sekä erikielisiä natiivikirjoittajia.