Workshopit + koulutukset

Palvelut:
Ydinviestit ja tavoitteet
Viestinnän teemat ja aiheet
100 ideaa
Mediakoulutus ja esiintyminen

Ydinviestit ja tavoitteet

Mailandin ydinviestityöpajoissa puristetaan yhteen strategia, markkinatieto, asiakastieto ja tavoitteet. Ei ole kerran eikä kaksi, kun sata sivua powerpointtia on tislattu lopulta neljäksi lauseeksi. Niitä sataa sivua ei voi kertoa koherentisti, mutta ne neljä lausetta voi. Kuka tahansa organisaatiosta. Aika huikeaa?

Viestinnän teemat ja aiheet

Viestinnän rautaista perustyötä on kaivaa esiin, jalostaa ja hioa esityskuntoon ne uniikit näkökulmat, teemat ja aiheet, joista teidän pitää puhua. Strategista, pitkäjänteistä viestintää ei voi tehdä ilman niitä. Eikä oivaltavaa arjen viestintää semminkään. Työpajan tuloksena on halutun mittaiselle jaksolle selvä tiekartta – mistä puhutaan, miten, missä ja kenen suulla.

100 ideaa

Klassikkotyöpaja, jonka loistavia tuloksia hämmästytään aina. Otamme koko tiiminne mukaan ja houkuttelemme aivojen kovalevyiltä ne viestinnän ideat, joilla erotutaan, vaikutetaan, hauskuutetaan ja myydään. Kaikki kytketään pitkän tähtäimen tavoitteisiin. Tämä tehdään päivässä, ja jos on tosi kiire, puolessa päivässä sorvataan 50 ideaa.

Mediakoulutus ja esiintyminen

Jokainen mediatapaaminen on kuin suurkisojen finaali. Vanhat palkinnot eivät paina vaa’assa. Siksi media- ja esiintymiskoulutus, ne inhottavat kysymykset ja puheenaiheet myös, on usein erittäin kannattava sijoitus. Mitä enemmän sinulla on esiintymisrutiinia, sitä kiinnostuneempi olet todennäköisesti kehittämään osaamistasi.